Finally Fooling Effluent

Quicksilver

Kul att samla på saker

Det finns mycket som man kan samla på och det finns så många saker som är kul att hålla på med och söka efter. Ja alla har vi nog samlat på något under vårt liv och det är ju lite trevligt att samla på saker, man kan samla på så mycket och det är någon charm med att leta och försöka få tag på någon till för att komplettera ens samling.
Många har nog samlat på frimärken som filateli och andra har samlat på bokmärket och hockey kort och allt möjligt som går att samla på.

Rätt kul med olika typer av samlingar

Ja det är lite kul med olika typer av samlingar som finns och som man själv har. Kommer ihåg att jag samlade på suddgummin och bokmärket och gosedjur och mycket annat. Ja och inom dessa saker så var det vissa saker som jag samlade mer på. Som med suddgummin så samlade jag på suddgummin som var klockor och giraffer och pennor. Ja det är lite roligt att det är så olika vad det är man tycker är kul och som man gärna samlar på. Ja man vill ju gärna samla och hitta nya saker som man kan samla på. Det är lite kul tycker jag. Det är kul att fråga andra vad dom tycker är kul att samla på och vad dom har samlat på när dom var små. Man får höra en hel del olika saker som man kan samla på och vad det är som dom har samlat på. Det är kul och något som man göra väl i att fråga. Det är lite kul och dom som man frågar kommer på deras gamla minnen och tycker att det är kul att tänka på något som var så länge sen som dom tänkte på.
Ja det finns fördelar med det och är lite roligt.